Franchise

ELMA AĞACI EĞİTİM KURUMLARI FRANCHISE KOŞULLARI

 

Elma Ağacı Eğitim Kurumları olarak eğitim sektöründe 20 yılı geride bıraktık. Başarısını ispat etmiş bir marka olmanın mutluluğunu yaşarken aynı zamanda 2018 yılı itibariyle yatırımcı adaylarımız ile buluşup bilgi ve tecrübelerimizi onlarla paylaşmayı ve hep beraber büyümeyi hedeflemekteyiz.

 

Elma Ağacı Anaokulu için verilen lisans (franchise) süresi 10 yıldır. Verilen lisans sayesinde Lisans Alan kişi sahip olduğu okulda ve ilgili marka altında 10 yıl boyunca ticari faaliyet göstermeye hak kazanmaktadır.

 

Franchise Adaylarında Aranan Özellikler:

Eğitimin gücüne inanan, çağdaş ve yenilikçi eğitim anlayışını benimseyen,

Başarılı bir iş geçmişi ve yönetim tecrübesi olan,

Yatırımın gerektirdiği finansal kaynakları sağlayabilen yatırımcı adayları

 

Yatırımcı ve Okul Kadrosu Eğitimi:

Yatırımcı adayı veya tayin edeceği işletmeci Elma Ağacı Eğitim Kurumları tarafından verilen eğitim programına katılarak okul yönetimi hakkında tüm detaylı bilgiye sahip olacaktır. Bunun yanı sıra; müdür ve öğretmen eğitimleri, yıllık eğitim planları yine tarafımızdan sağlanacaktır.

 

Destek Hizmetleri:

Yatırımcımıza okulun açılış hazırlıkları süresince ve açılışın ilk gününden itibaren planlama, pazarlama, satın alma, eğitim, insan kaynakları, operasyon vb. konularda destek sağlanacaktır.

 

Yatırım Maliyeti:

Yatırım maliyeti; okul binasının yerine, tipine ve büyüklüğüne bağlı olarak değişmekle birlikte minimum 400.000 TL ‘ den başlamaktadır. Yatırım ve ödemeler ile ilgili ayrıntılı bilgi yapılan görüşmelerde paylaşılacaktır.

 

Lokasyon Seçimi ve Fiziksel Özellikler:

Uygun lokasyon seçimi ile ilgili destekler tarafımızdan verilmektedir.       Okul açabilmek için minimum 250 m2 kapalı, 300 m2 açık alana sahip bahçeli müstakil binalar tercih edilmektedir.

 

 

GÖNDER →
Eğitim geleceği kazanmaktır!